Aftenrød.jpg

Pagten

Parforhold og livsfilosofi

Pagten

Tag parforholdet på restitutions og  nydelses ophold.

Et retreat med indhold, en mindful dannelsesrejse hvor jordforbindelse og højere bevidsthed mødes sammen med de feminine og maskuline værdier.

Vi hylder forskellene, sætter kærligheden i direktørsædet, og brænder broerne til fortiden og gennem nærværende øvelser/opgaver folder vi kærlighedens alkymi ud, finder modet til at leve det liv vi er dømt til, nemlig et liv i frihed.

Love in Spain

På den skønneste plet i Sydspanien, træder vi ud af den gamle scene og skriver nye manuskripter på det ønskelige liv.
Den nye scene sættes med bevidsthed, ansvar og livsvisioner.

Sammen med din livspartner guides I til at komme i den nødvendige kontakt både med hinanden, naturen og den skjulte overenskomst, som vi kalder “pagten”.

Vi ved at parforholdet er dobbelt bundet, nemlig med frygt og kærlighedens længsler.

I Spanien slipper vi frygten ved at komme i kontakt med det, som stikker dybere end frygt og gamle knuder.

Vi arbejder ikke med fortidens skærmydsler, men træder ud af det, som de gamle klæder de er, fordi i den rette kontakt og væren eksisterer fortiden ikke, og lige kan vi skabe det fundament, og indgå en pagt der fremtidigt holder os i live i nuet, med  eksistenspraksis for øje, sammen med den vision vi indgår med vores partner. 

Spanish Mind

Det er ikke tilfældigt vi vælger den Andalusiske natur,

her kommer vi selv i den rette meditative stemning, allerede i lufthavnen. 

Når vi så lander i bjergene, den andalusiske natur, den rå autentiske spanske kultur, så er der højt til himlen, og den rå og upolerede natur, bringer os i det rette forhold til hinanden, livet og meningen, og prioriteringerne falder let i forhold mellem det  livsnødvendige og det mulige realiserbare.

Vores Kerneopgave

Biologien og evolutions psykologien byder på reproduktion og tilpasning for overlevelse. En virkelighed de fleste moderne mennesker må erkende som en hverdags scene som ofte fyldes med begrænsninger, fremfor muligheder.

Men tager vi det spirituelle, eller det bevidsthedsmæssige formål ind på scenen, så træder de større behov frem, det at blive set, hørt og mødt sammen med et større ønske om at bidrage, være givende og medfølende, samt at arbejde for en mening i et større forhold end overlevelse alene.

Parforholdet som det evige

Parforholdet er det mest udsatte, sårbare og påvirkelige vi har, men det er ikke parforholdet, som er synderen, og ej hellere det som er årsagen for vores trængsler og lidelser.

Parforholdet kommer let til at blive en erindrings container som rummer det ,vi har har med os, det vi tillægger det, og vi tillader, der kommer i. Men parforholdet er ikke det som var, deri kommer alt relationelt med i ligningen, fra mor/far søster/bror og tidligere kæresteforhold.

Fakta af det ufordøjelige, fra tidernes morgen blander sig i erindringer og farver gerne enhver oplevet oplevelse, men et liv i nuet og i en kærligheds relation, er uden fortidens farver, men sanses og opleves i en større åbning end fortiden evindelige vaskeprogram, så at leve livet sammen i nuet, er tættere på evigheden, det sanselige og optageligt end fortidens ulidelige genudsendelser.

 

Hvad og hvordan

Vi er garvede terapeuter og undervisere, men det er ikke terapi eller parterapi, eller udlevering af dét svære og skamfulde,  det er mere eksistens, livsfilosofi og bevidstheds og nærværs praksis, hvor livet åbner sig. Det sker gennem øvelser, selvrefleksion, kontemplation og visionære og lærende dialoger. 

Det er mere en hyldest til livet og kærligheden end det at søge i det manglende og de forgæves konflikter.

Der vil være program på hver formiddag, med indsigtsfulde modeller og værktøjer, og der vil arbejdes filosofisk i plenum, der vil være arbejdstid parforholdsmæssigt med reframing, det at sætte nye rammer for det bærende og nærværende forhold.

Der vil være deling af de positive opdagelser og erkendelser.

Det vil være god tid til egen refleksion og walk and talk i naturen.

Maden er en del af hjertet, så der vil bruges tid i køkkenet til nydelse og samarbejde, med husets Michelin kok, som bliver medskaber til at løfte rammerne for hvad vi troede vi var i stand til.

Der vil være en dag uden program hvor kursisterne selv vælger marked, sigseeing, spise en romantisk middag i pagt med sin partner.

Der vil være program nogle aftner og ellers socialt samvær efter god mad og vin.

Det er at træde ud af det forgangene og tage livsnydelsen til nye højder.

Program

Fra leverpostej til kaviar

Som i al forandrings ledelse må vi have 2 koordinater, et præsent og en ønske destination

Så vores udgangspunkt er at vi har forladt 1. Udgangspunktet, leverpostejen, surdejen, hverdagen, automatikken.

 

Dag 1. Kortet over os som menneske

Handler om hvem vi var, og vi folder ud hvordan vi blev som vi var, og deri mistede den vi er og ser på hvad som hindre os i at leve det liv vi er dømt til, nemlig et liv i frihed med valg og muligheder.

 

Dag 2. Restitution, natur og stilhed

Vi kan ikke fylde noget i et fyldt bærer, så dag 2. Er er den mindfull’e ende af karret. Vi åbner op for væren og tilstedeværelsen i nuet og naturen.

Der vil være refleksion opgaver og meditere over.

 

Dag 3. Afsked med automatikken og den sårede kriger

Manglende kontakt og de forstyrrende elementer

Tilgivelse

Dag 4. kærestevisionen og livsmissioner

Kæreste visionen kærlighedens elementer

Mission det som kalder.

Dag 5. Fri til kærestetur/ kæreste dating

Eneste program er morgenmad og ved fælles koordinering, så kan vi få en samkørsel i stand.


Dag 6. Ægte/kæreste  Pagten
Værdierne, drømmene skærpes, forpligtelse og forbundethed

Dag. 7 strategien og symposium

Når vi har pagten på plads, så er det strategierne, for at nå målene og ønskerne og ikke mindst hvordan vi holder fast 

Dag 8. Hjemrejse

  • Facebook
  • Instagram