Om livsstilsændringer

Gå vejen selv, men uden at være alene

 

At ændre vaner og livsstil er en svær kunst, dels så er der afhængighed, det er ofte forbundet med lyst og trøst og nedenunder er der ofte et dybere
savn, som vi ikke er i kontakt med.

 

Oveni det så er det svært at motivere sig selv og det er svært at være noget for sig selv, og særligt når det er svært og kræver både indsigt og robusthed at holde fokus. Det er meget nemmere at være der for andre, da det er et af vores dybereliggende behov at være noget for andre og bidrage.
 

Derfor gør vi det til en holdsport at ændre livsstrategier, livsstil og få den nødvendige indsigt og viden om hvordan vi som komplekse
og sammensatte mennesker, alligevel kan samles gennem bevidsthed og forståelse.

 

Vi arbejder ud fra et helhedsmenneskesyn og for at kunne lykkes skal vi have alle delene med, krop, sind, følelser og sociale færdigheder med, i det vi fortager os. Desuden skal det give mening og vi skal kunne se formål med det vi gør, og det kræver ofte at få en højere bevidsthed, så vi kan se os selv i et større sammenhæng, altså "det store billede”.

Inge%20mads_edited.jpg

"Vi ønsker alle et meningsfyldt liv med glæde, nærvær og lidenskab."

Hotel.jpg

Faciliteter


Vi underviser på Marienlyst Standhotel i skønne og inspirerende rammer.
 

Vi har alle de nødvendige eksperter til at støtte dig og få lavet personlige programmer til dig, så du både i viden og i praksis får lavet det stilskifte der får dig ind på din sunde og vitale livsvej.

Eksperter og undervisere

 

På Institut for Sundhed & Trivsel har vi følgende eksperter tilknyttet som undervisere:

 

  • Læger

  • Coaches

  • Psykoterapeuter

  • Naturpath

  • Kostvejleder

  • Kok

  • Yogainstruktør

  • Mindfulness & Meditationsinstruktør

fotograf,frederiksberg.jpg.jpg

Livet skal nydes - ansvarligt

 

Vores vision er at livet skal nydes, og at det er muligt at leve sundt psykisk, fysisk og socialt i overensstemmelse med naturen og naturlige råvarer. 
 

Vi ønsker at lave livsstilsophold og restitutionsretræte hvor det er helheden og det hele menneske som er i fokus, og er for dem som ønsker at lære at tage det fulde ansvar for deres sundhed og trivsel. 
 

Vi ønsker at skabe rum og plads for læring, om man blot er nysgerrig på sundhed og trivsel, eller man er røget ned med stress eller er ramt af livsstilssygdomme og ønsker at restituerer sig og genfinde en større balance og optimere sundhed og immunforsvaret. 

Vores metoder er at forbinde østlig og vestlig tilgang til krop, psyke og sjæl sammen med den nyeste videnskabelige-, den lægefaglige tilgang med den naturmedicinske tilgang, hvor kosten samt motion er medicinske grundstoffer. Og hvor trivsel og nydelse er det som skal binde det hele sammen. 
 
Tit forbinder vi sundt med forringet nydelse, forbud og bøvlet kostplaner, et plageprogram med løftede pegefingeren og dårlig samvittighed.
Så derfor er det vel ikke underligt, at over halvdelen af befolkningen lider af overvægt, livstilssygdomme som sukkersyge, allergier, hjertekarsygdomme og 25% lider af stress og 35.000 melder sig syge hver dag.

IMG_9651.JPG

Meget af det skyldes manglende viden, manglende selvindsigt og ikke mindst modet til at handle på ens egne værdier og endeligt en praktisk erfaring, til hvordan man skaber sin egen sunde livsstil gennem kost, motion og livsstrategier, som kan integreres i ens hverdag. 
 

For det handler ikke om tid eller overskud, for vi har alle nok at se til og alle har kun 24 timer i døgnet, det handler om at praktisere det liv som passer til ens trivsels DNA og hvordan vi får mest trivsel for vores investeringer.

bigstock-Stones-Balance-56797109_edited.

For mere end nogensinde bliver vi nødt til at tage det fulde ansvar for egen sundhed og trivsel. 

 

Vores mission er at samle et team af eksperter som hver især laver et individuelt program og byder ind med undervisning og viden om hver deres vinkel på sundhed og trivsel og når vi sætter det sammen til én helhed, så er der ikke længere tvivl om hvordan det gode liv skal leves. 

Så på vores ophold, om det er i Odsherred eller Sydspanien, sætter vi alle sejl på livets skude. 
 

Vi har vores egen læge som laver et sundhedstjek gennem blodprøver, vi har Naturopath/naturmediciner som er specialist i biokemi, som laver en helhedsanalyse hvor der skal sættes ind for optimal kost og ernæring.

 

Derudover har vi vores Yoga instruktør og personlig træner der vejleder i den bevægelse og motion der passer den enkelte. Vores terapeuter, coaches og huslæge vil undervise i integral sundhed, personlige værdier og strategier samt følelsesmæssig og social intelligens. 
 

Endeligt vil vores kokke give deres bud på hvordan vi sætter nydelsen og sanseligheden på et højt gastronomisk niveau. 
 

Alle byder ind med undervisning på et praktisk hvor den handler om den enkelte eget liv og trivsel og integration. 

  • Facebook
  • Instagram